LABORATOR CERCETARE ŞTIINŢIFICĂ ŞI CONTROL NEDISTRUCTIV

A fost autorizat de Autoritatea Aeronautică Civilă Română ca unitate independentă conform Reglementărilor Aeronautice Civile Române  - RACR – B4, cu autorizaţia nr. B4 27-2011 pentru testări specializate în domeniul aeronauticii civile.

LABORATOR ECHIPAMENTE DE PROTECŢIE CBRN

A fost certificat de Asociaţia de Acreditare din România - RENAR cu Certificatul de acreditare nr. LI 924 să efectueze activităţi de încercări.

LABORATOR DE ANALIZĂ, SINTEZĂ ŞI ÎNCERCĂRI EXPLOZIVI ŞI MIJLOACE EXPLOZIV-INCENDIARE

A fost acreditat de către Organismul Naţional de Certificare şi Acreditare a laboratoarelor de încercări (RENAR) conform SR EN ISO / CEI 17025:2005 –Certificat nr. LI 933

LABORATOR DE ANALIZE CHIMICE ŞI TESTĂRI

A fost acreditat de către Organismul Naţional de Certificare şi Acreditare a laboratoarelor de încercări (RENAR) conform SR EN ISO / CEI 17025:2005 (Certificat nr. LI 317/2007)

LABORATOR DE ÎNCERCĂRI PENTRU PROTECŢIE BALISTICĂ ŞI PIROTEHNICE

A fost acreditat de către Organismul Naţional de Certificare şi Acreditare a laboratoarelor de încercări (RENAR) conform SR EN ISO / CEI 17025:2005 (Certificat nr. LI 655/2008)

LABORATOR CRIPTO

A fost acreditat de Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS) pentru testarea şi evaluarea algoritmilor criptografici, a modulelor criptografice şi a sistemelor criptografice , cu certificatul având seria AD Nr. 0014, valabil pentru perioada 04.04.2011 – 03.04.2014.

LABORATOR TEMPEST şi CEM                                

A fost acreditat acreditat de Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS) pentru  a efectua evaluarea TEMPESTa echipamentelor electronice din cadrul sistemelor informatice şi de comunicaţii care vor vehicula informaţii clasificate secret de stat sal echivalente, cu certificatul având seria AD Nr. 0014, valabil pentru perioada 11.12.2009 – 10.12.2012

LABORATOR ACUSTICĂ ŞI HIDROACUSTICĂ

A fost acreditat de către Organismul Naţional de Certificare şi Acreditare a laboratoarelor de încercări (RENAR) conform SR EN ISO / CEI 17025:2005 (Certificat nr. LI 844/2011)

Documente care reglementează responsabilităţi ordonate

·         Aprobarea ministrului apărării pe raportul şefului SMG nr. G 3/2129 din 21.08.2007 privind rolul ACTTM în elaborarea specificaţiilor pentru achiziţia de tehnică şi echipamente

·         DA-3 din 13.08.2010 pentru delegarea competenţei îndeplinirii unor atribuţii şi responsabilităţi ale Secretarului de Stat pentru Armamente, în domeniul activităţii de cercetare – dezvoltare, către comandantul ACTTM.

·         Certificat de acreditare emis de  ORNISS  seria AD nr. 0006, în domeniile

·         testare şi evaluare algoritmi criptografici

·         testare şi evaluare module criptografice

·         testare şi evaluare sisteme criptografice

·       Certificat de acreditare emis de ORNISS seria AD nr. 0010, în domeniul evaluarea TEMPEST a echipamentelor electronice din cadrul sistemelor informatice şi de comunicaţii care vor vehicula informaţii clasificate secret de stat sau echivalente

·         Hotărârea Guvernului nr. 395 din 13.04.2011 privind realizarea programului naţional de interes strategic „Transportor blindat pentru trupe 8X8”

   

Posturi vacante  

   

Noutăţi  

I

RSS - Ştiri şi informaţii

 • Întrevederea şefului Statului Major General cu DCOM OPS RAF

  Generalul Nicolae Ciucă, șeful Statului Major General, a avut o întrevedere miercuri, 28 iunie, cu generalul-locotenent (av.) Stuart Atha, locţiitorul pentru operaţii al comandantului comandamentului Forţelor Aeriene Regale ale Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord (DCOM OPS RAF), aflat în vizită de lucru în România.

 • Reuniunea miniștrilor apărării din statele membre ale NATO

  Secretarul de stat și șef al Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi informare publică, Nicolae Nasta, va participa joi, 29 iunie, la Cartierul General NATO de la Bruxelles, la Reuniunea miniştrilor apărării din statele membre ale NATO.

 • Reuniune interministerială la M.Ap.N.

  Secretarul de stat pentru politica de apărare şi planificare, Mircea Duşa, a coordonat reuniunea Comitetului interministerial pentru implementarea Acordului de acces privind activitatea forţelor Statelor Unite ale Americii staţionate pe teritoriul României, desfășurată miercuri, 28 iunie, la sediul Ministerului Apărării Naţionale.

 • Ediţia 2017 a cursului pentru jurnaliştii care transmit din zone de conflict, la final

  În prezența secretarului de stat Mircea Dușa, la sediul Brigăzii 6 Operaţii Speciale "Mihai Viteazul" din Târgu Mureș s-a desfășurat ceremonia de închidere a celei de a 14-a ediții a cursului pentru jurnaliştii care transmit din zone de conflict.

 • Evenimente media asociate Saber Guardian 2017

  Exercițiul multinațional Saber Guardian 2017 (SG17), condus de Forțele Terestre ale Statelor Unite din Europa (USAREUR), se va desfășura, în perioada 11-20 iulie, pe teritoriile naționale ale Bulgariei, României și Ungariei.

   
© 2001-2017 ACTTM - Agenţia de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare. Toate drepturile rezervate.