Recomandări  

BSDA 2016

CertMil

   

1

45 de ani de la înfiintarea Agentiei de Cercetare pentru Tehnica si Tehnologii Militare

În data de 12 decembrie 2013, la Sala de spectacole a Palatului Cercului Militar National din Bucuresti, s-a desfasurat Sesiunea aniversara organizata cu prilejul împlinirii a 45 de ani de la înfiintarea Agentiei de Cercetare pentru Tehnica si Tehnologii Militare.

Manifestarea a constituit un omagiu adus comunitatii cercetatorilor stiintifici si proiectantilor din armata României care s-au dedicat nobilei munci de conceptie intelectuala, precum si a celor care vin în sprijinul realizarii capabilitatilor necesare Ministerului Apararii Nationale.

Pe parcursul desfasurarii activitatii, comandantul Agentiei de Cercetare pentru Tehnica si Tehnologii Militare colonelul dr.ing. Liviu Cosereanu a prezentat principalele realizari ale agentiei, precum si evolutia colaborarilor si perspectiva relatiilor de cooperare cu operatorii economici de profil din cadrul industriei nationale de aparare, precum si implicarea acestei structuri unicat în Armata României în realizarea programului national de interes strategic „Transportor blindat pentru trupe 8X8".

Agentia de Cercetare pentru Tehnica si Tehnologii Militare, structura aflata în subordinea Departamentului pentru armamente, este institutia care asigura competenta stiintifica si tehnologica a Ministerului Apararii Nationale în desfasurarea programelor de achizitii pentru înzestrare.

2

3

4

   

Posturi vacante  

   
© 2001-2017 ACTTM - Agenţia de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare. Toate drepturile rezervate.