ANUNŢ cu rezultatele selecţiei dosarelor de concurs pentru încadrarea postului vacant de cercetător ştiinţific III la asigurarea şi supravegherea  calităţii din comandamentul Agenţiei de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare

ANUNŢ

cu rezultatele selecţiei dosarelor de concurs
pentru încadrarea postului vacant de cercetător ştiinţific III

la asigurarea şi supravegherea  calităţii din comandamentul

Agenţiei de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare

 

Nr. crt. Numele şi prenumele candidatului Rezultatul selecţiei

dosarelor de concurs

Motivul respingerii dosarului
2. Ganciarov Mihaela Respins Nu îndeplineşte toate condiţiile specifice sub raportul cerinţelor pentru domeniul studiilor absolvite, respectiv domeniul ştiinţe inginereşti, conform art. 3 lit.f) din H.G. 286/2011 şi art. 6 alin. (2) lit.a) din Ordinul ministrului apărării naţionale nr. M 68/2015.

 

Candidaţii nemulţumiţi de rezultatele selecţiei dosarelor pot formula contestaţie până la data de 30.08.2018, ora 14.00, conform Metodologiei de concurs pentru încadrarea pe funcţii şi grade profesionale a personalului de cercetare – dezvoltare de execuţie din Agenţia de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare, D.A. 6 / 02.10.2017, art. 18.

Eventualele contestaţii se depun la sediul Agenţiei  de cercetare pentru tehnică şi tehnologii militare la secretarul Comisiei de soluţionare a contestaţiilor (p.c.c. Mustaţă Ionela, 021/4233058 int.154 sau 144.)  

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *